Magazijnstelling

VORM VOLGT FUNCTIE

Het SUPER2 magazijnstelling systeem, gefabriceerd in Noord-Italië, kenmerkt zich door conceptuele eenvoud, strakke uitstraling en enorme stabiliteit en capaciteit. De vorm van de verschillende componenten is het resultaat van talloze tests na jaren van industriële ervaring. De unieke voordelen hiervan betekenen voor u:

  • eenvoudige montage én verstelbaarheid door componenten in te klikken
  • zeer stabiele constructie door optimaal verband van staanders en legborden
  • hoge draagvermogens door hoogwaardige staalkwaliteit en uitgekiende profileringen
  • duurzaamheid door toepassing van sendzimir verzinkt staal

FLEXIBILITEIT
Backbone van het systeem zijn staanders en liggers, zoals bij een palletstelling. De zeer stabiele constructie geeft vrijheid voor het invullen van de niveau’s. Deze kunnen naar behoefte modulair worden voorzien van:
– legbord panelen (evt. voorzien van vakverdeling)
– containers (in te delen met schotten)
– legbord panelen van hout of glas
– kunststof legbord panelen (water- en koude doorlatend)
– ovalen liggers voor opslag van ronde voorwerpen
– confectiestangen voor hangende producten  
Voor de uitgebreide mogelijkheden klikt u hier
tekst gaat verder na de afbeelding

Veelzijdige magazijnstelling.

VEELZIJDIGHEID
Dozen, bouten, moeren, fittingen, hogedrukslangen, banden, velgen, katrollen, staand plaatmateriaal, flacons, blikken, kwasten, blisters, dossiermappen, boeken, enz..,  vinden allemaal probleemloos plaats in het modulair te bouwen stelling systeem. Stabiel, Overzichtelijk en Compact. Zoals statische componenten, kunnen ook laden met degelijke kogellagering, later worden geplaatst. Het spreekt voor zich dat met de aanschaf van SUPER2 magazijnstellingen, het of/of en recht-toe-recht-aan denken verleden tijd is. Creëer uw ruimte nu werkbaar en efficiënt zoals u het wilt !

MEZZANINE
Als optimale ruimtebenutting in de hoogte uw wens is, kan dit gelijk gerealiseerd worden door staanders op maximale hoogte toe te passen met een geïntegreerde verdiepingsvloer. Komt u in de loop der tijd tot de conclusie dat u ruimte wilt creëren op uw bestaande SUPER2 legbordstellingen, dan vormen deze een zeer geschikte basis voor overvloering. Wij kunnen u adviseren bij veilige, praktische en flexibele oplossingen.

VEILIGHEID EN KWALITEIT
De magazijnstellingen zijn door Europa’s meest vooraanstaande testcentrum, de TÜV Rheinland Group, uitvoerig getest op veiligheid en daarvoor gecertificeerd.

ShelveConsult levert uitsluitend de S2 of S3 kwaliteit. Deze is van dikker staal uitgevoerd dan S1 en S0 kwaliteit, van dezelfde fabrikant. De voordelen van S2 en S3 wijzen zich in de praktijk uit:het voorkomen van montageschades (ook na herhaaldelijk monteren) optimale klemverbinding door dikker staal, dus zeer stabiel, hoger draagvermogen en geschikt voor overvloering

EENVOUDIGE MONTAGE
Montage van het systeem is kinderlijk eenvoudig. De componenten worden ingehaakt en met een hamer vastgeslagen. Legbordpanelen en containers vallen in de uitsparing van de liggers. Het zal u verbazen hoe snel u stabiele meters bouwt!