Palletstelling

VEILIGHEID EN KWALITEIT
Het Superbuild palletstelling systeem, gefabriceerd in Noord-Italië, is ontworpen om veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Het ontwerp van de verschillende componenten is het resultaat van specialistische kennis en ervaring op het terrein van metaalbewerking en talloze technische tests.
Alle componenten zijn vervaardigd van hoogwaardig staal volgens EN 10204 3.1B certificering.
De palletstellingen zijn door Europa’s meest vooraanstaande testcentrum, de TÜV , uitvoerig getest op veiligheid en daarvoor gecertificeerd. 
 
DUURZAAM
Sendzimir verzinkte staanders en liggers voorzien van epoxycoating (RAL 1004) of naar keuze geheel verzinkt uitgevoerd, bieden een duurzame oplossing en maken het systeem inzetbaar voor binnen en buiten. 

VEELZIJDIG
De unieke uitsparing in de bovenzijde van de ligger maakt het mogelijk om stalen legborden, diepteliggers en vatensteunen toe te passen. Legborden en diepteliggers zijn verzonken zodat ze geen extra ruimte innemen en niet belemmeren bij het manoeuvreren van de goederen.

De basisvorm
Het gesloten ontwerp van de staander kolommen resulteert in een sterkere constructie dan de traditionele “C”-vorm. De geprofileerde liggers (met bovenin 3 maal en onderin 4 maal omgezette wanddikte) staan garant voor stijfheid en hoge draagvermogens. Liggers zijn verkrijgbaar in zink en RAL1004 geel. Door de slimme groef bovenin de liggers, kunnen etages o.a. worden voorzien van staal verzinkte legborden.

palletstelling

Toepassingen van de Palletstelling

FUNCTIONELE OPLOSSINGEN

Liggers zijn leverbaar in verschillende draagvermogens. Hierdoor worden ook extreem zware producten veilig opgeborgen. Alle liggers zijn voorzien van een groef, waarin desgewenst legborden of diepteliggers kunnen worden geplaatst. De legborden combineren de functie van palletopslag met stukgoed opslag of werkplek. Diepteliggers geven extra ondersteuning voor (zwakke) pallets. Zowel legborden als diepteliggers zijn van verzinkt staal, waardoor ze ongevoelig zijn voor vloeistoffen.


Voor de opslag van kleinere artikelen zie: Super2 stelling