Over Ons


MET WIE DOET U ZAKEN ? 
Een jonge onderneming opgericht in 2008 door Peter Mollema, met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van opslagsystemen en passie voor de SUPER2, SUPERBUILD en INOX producten. ShelveConsult heeft op dit vlak veel kennis in huis en een duidelijke visie; Efficiënt ruimte inrichten met praktische en werkbare kwaliteitsproducten die ook op de lange duur passend zijn. Daarbij komen we veelal met creatieve oplossingen. We hechten aan goede communicatie (over en weer), doortastendheid van vraagstukken en helderheid.  We roepen niet dat we service bieden, maar geven liever uiting aan wat u als klant als prettig ervaart; een snelle response – van eerste contact tot nazorg – en flexibiliteit. Omdat we liever doen, dan te suggereren dat we het doen!

ADVIES IS OOK KWALITEIT!
U kent ze vast wel; de verkopers met de spreekwoordelijke “emmer met informatie”.
Deze wordt ineens en ongevraagd over u uitgestort, in de hoop dat er ergens raakvlakken zijn tussen hun product, en wat u wilt. Zonder u iets te vragen. Met een knipoog naar deze “adviseurs” vinden wij bij ShelveConsult, dat op ontvangen staan beter werkt dan op zenden staan, om objectieve inschatting van behoefte te kunnen maken…
Zoals iedere gebruiker, heeft ook u een specifieke situatie, product en wens. En dat, is nu net waar de veelzijdigheid van onze systemen goed tot haar recht kan komen – mits de vertaalslag plaatsvindt. Een passende oplossing voor een specifiek vraagstuk vinden vergt een luisterend oor, creativiteit en overleg. En dat is wat wij graag doen!

PLAN VAN AANPAK
Om te komen tot een goed advies moeten uitgangspunten in kaart worden gebracht. ShelveConsult kan u op locatie bezoeken voor nadere kennismaking en inventarisatie.Wel zo handig, omdat u daarvoor geen medewerkers op pad hoeft te sturen en ter plekke bij u inventarisatie wordt gedaan! Tijdens de inventarisatie komen o.a. ruimte, uw producten en belangrijke specifieke eisen voor doorloopsnelheid en logistiek aan bod. Deze aspecten zullen voor u helder en volgens afspraak worden vertaald in een voorstel.

WAAR WE IN GELOVEN
Klanttevredenheid en continuïteit met onze klanten vinden we erg belangrijk. Naast de hoge kwaliteit van onze producten, vinden we daarom ook dat de kwaliteit van onze organisatie net zo belangrijk is. Vanaf de adviserende en ondersteunende rol tot een goede nazorg ook nadat leveringen hebben plaatsgevonden!

WAAROM STAAN OP DEZE SITE GEEN PRIJZEN ?
Vanwege de grote diversiteit aan maatvoeringen en uitvoeringen, en omdat we geloven in contact en advies. En daarom geen webwinkel nastreven. Onze formule? We leveren direct vanuit het fabrieksdepot, waardoor u niet alleen voordeel heeft van snelle leveringen, maar tevens zeer scherpe prijsstellingen. Informeer! Geheel vrijblijvend uiteraard.