Winkelstelling

WINKELTOEPASSINGEN
Een winkel inrichten kost geld. De inrichting draagt evenwel in hoge mate bij tot de uitstraling en sfeer, waarin u uw bijzondere producten tot hun recht wilt laten komen.
Zou het niet mooi zijn om enorm te besparen op interieurbouw en toch een onderscheidende uitstraling te krijgen ?

FLEXIBEL
Kies voor de vrijheid van modulaire inrichting met de SUPER2 stelling systemen.
Doordat het systeem eenvoudig op te bouwen is en in veel afmetingen verkrijgbaar is, hoeft u geen ruimte onbenut te laten en zijn wijzigingen in uw interieur simpel en snel te realiseren. In combinatie met de vele accessoires geeft een ongekende flexibiliteit.

En gaat u verhuizen? Dan neemt u de winkelstelling gewoon mee!

CREATIEVE VRIJHEID
Door de modulaire opbouw en elke realiseerbare hoogte, kunt u creativiteit de vrije loop laten. U wilt trapsgewijze opstellingen maken ? U wilt de hele inrichting in de zelfde stijl inclusief verkoopbalie, toonbank, textielbakken of verrijdbare presentatie tafels. Het kan! Net zo eenvoudig kunt u laden combineren met confectie of koofjes creëren met diffuus licht  Het systeem leent zich er uitstekend voor en er hoeft geen schroefje aan te pas te komen!

COMBINATIES
De stabiele en vrijstaande eigenschappen van het systeem en de toegankelijkheid van alle zijden, maken het mogelijk om het in de vrije ruimte te plaatsen. Daarbij is het uitermate geschikt om te combineren met diverse materialen, zoals glas, hout en perspex. Kijk voor de mogelijkheden en accessoires op uitvoeringen.
Meer weten ? Neem voor advies en offerte contact met ons op.

TÜV gekeurd

Kookwinkel inrichting.
Kookwinkels hebben het al ontdekt; het handig inruimen van pannen, espressomachines, olie, azijn, meel, wijn en alle aanverwante producten. SUPER2 geeft hiervoor veel creatieve vrijheid. Al of niet in combinatie met o.a. steigerhout, glas, plaids. Wederom een strakke uitstraling, waarbij de producten spreken!

Confectierekken
Strakke industriële uitstraling is zeer goed te combineren met kleding. Confectiestangen zijn op variabele hoogte te plaatsen en waar nodig zelfs achter elkaar. Een handige verrijdbare ladder maakt ook de bovenste plekken eenvoudig bereikbaar.

Textielstellingen
Harde kleuren en zachte stoffen combineren goed met de neutrale uitstraling van helder zink. Schuine legborden en textielbakken zijn met eenvoudige ingreep  te vormen.

Kookwinkel inrichting
winkelstelling
kledingwinkel inrichting
presentatietafel

Balies en presentatietafels
Balies en presentatietafels kunnen in verschillende vormen en afmetingen worden gerealiseerd. Al dan niet voorzien van containers, laden. legborden of verspringende niveau’s.

Open vitrines en boekenkasten
Natuurlijk zijn er met het SUPER2 stellingsysteem ook thuis toepassingen mogelijk. Door het multifunctionele karakter, zijn eenvoudig boekenkasten, open vitrines en kledingstellingen voor inloopkasten te vormen.
Toepassingen voor garages, bijkeukens, kelders en buitenopslag kunnen eveneens omdat het materiaal is verzinkt en daardoor niet roest.

Speciale dank gaat uit naar onze klanten die zo vriendelijk zijn geweest beeldmateriaal ter beschikking te stellen van SUPER2 stellingen in hun praktijksituatie. Op al het beeldmateriaal is © Copyright van toepassing.